Портрет Маркантонио Тревизани, дожа Венеции Тициан (Тициано Вечеллио) (1480/85-1576)

Несколько случайных
Портрет Маркантонио Тревизани, дожа Венеции (картина) — Тициан (Тициано Вечеллио)